Forside
Værelser
Grupper / Fest
Aktiviteter/Legeplads
Området
Udflugter/Links
Bopladsen Jyndevad
Forside

Velkommen til vandrerhjemmet, Bopladsen Jyndevad. Dit vandrerhjem i Sønderjylland, tæt ved Tinglev, beliggende ved Sønderå å, med muligheder for vandring og cykling i naturen (margueritruten). Det helt rigtige sted til en central overnatning, eller til at overnatte i stille omgivelser.

Der er kun en kort køretur til grænsen, med indkøbsmuligheder i Tyskland. Vandrerhjemmet ligger så godt placeret, at man ret hurtigt kan komme til såvel Tønder, som Aabenraa, Sønderborg og Flensborg. Skal I køre ræs i Padborg Park, kan i overnatte hos os, inden køreturen hjem.

 

Bopladsen Jyndevad er et vandrerhjem, med både familieværelser og dobbeltværelser. Men også en god lejlighed til overnatning, alene eller med hunden.

Alle vores nyrenoverede (2011) værelser har eget bad, toilet, køleskab, Aircondition samt tv med DVD og er med eller uden eget køkken. Der er kodelås på dørene, så i ikke skal tænke på nøgler eller kort!

Vores legeplads er til frit brug for alle vores gæster!

 

Familiefest, firmafest, konfirmation, barnedåb, sølvbryllup, sommerfest, eller abefest? Hos Bopladsen Jyndevad kan i holde alle slags fester! Når i holder jeres fest på vores vandrerhjem, kan jeres gæster blive natten over. Det er nemt, praktisk og billigt. Ingen skal tænke på, at køre trætte hjem. Se mere her.

Er i en større gruppe? Vandrerhjemmet byder alle former for grupper velkommen. Se mere her.

 

 

Vi har nu fået både et stort klatrestativ og en 9 x 9meter stor hoppepude! Se mere her.

 

Vores fine legeplads med bl.a klatretårne, svævebane, gynger, rutsjebaner, kørertøjer og en masse mælkekasser, må frit benyttes af alle vores gæster, store som små.

 

Vi glæder os til, at se jer på Sønderjyllands vandrerhjem i Jyndevad ved Tinglev.

 

 

Cyklister, fodfolk og andre med eget telt, kan vi nu med glæde byde velkommen! Der forefindes toilet- og badefaciliteter.

50kr. pr. voksen pr. nat.

35kr. pr. barn pr. nat.

10kr. pr. hund pr. nat.

Tillæg på 50kr. pr. telt ved brug af fælles køkken.

OBS! Er der udlejet i gruppe lokalerne, vil i skulle benytte toilet/bad i vores opholdsstue tilhørende værelserne. Dette ligger dog et stykke fra teltpladsen. Alternativt kan i slå teltet op på den anden side af vejen. (Dette er også vores grund.)

Vi er IKKE medlem af Danhostel, eller andre kæder!

Hos Bopladsen Jyndevad bruger vi IKKE vandrerkort eller andre former for klub / forenings / betalings medlemskaber!

 

Bopladsen Jyndevad, Julianehåbvej 70/Flensborgvej 43 St. Jyndevad, 6360 Tinglev Tlf. 74 64 29 29 E-mail: ferie@bopladsenjyndevad.dk

Siden er designet med www.e-hjemmeside.dk

[ Login ]